Guidet Kløvtur med Husky
Guidet Kløvtur med Husky
Guidet Kløvtur med Husky
Guidet Kløvtur med Husky
Guidet Kløvtur med Husky
Guidet Kløvtur med Husky
Guidet Kløvtur med Husky
Guidet Kløvtur med Husky
Aktiviteter Husky

Guidet Kløvtur med Husky

Opplev spektakulær Romsdalsnatur sammen med din egen Husky! 

Innerst i Isterdalen, ved foten av Trollstigen møter du våre guider som vil ta dere med på en naturopplevelse utenom det vanlige. Her vil dere få utdelt utstyr og deres helt egen husky for turen som skal gå langs den historiske Kløvstien, og ender opp på toppen av spektakulære Trollstigen.

Hundene våre er sterke og vant til å trekke, og dere vil få utdelt hoftebelter med strikk som gir god drahjelp. På ryggen vil huskyene bære kløv med utstyr, drikke og nystekte kanelsnurrer fra Eggen Restaurant. Langs stien renner den vakre og krystallklare elva Istra, hvor både to- og firbeinte kan kjøle seg ned i løpet av turen.

Hundene av rasen Siberian Husky er vennlige og turglade. Hunden blir som din for et par timer og du vil ha god tid til å bli godt kjent med den. Guiden vår kjenner hundene godt, og vil fortelle om huskyen som hunderase og de spektakulære omgivelsene som omgir oss.

Bli med og nyt fantastisk natur i loddent selskap!


NB! Når Trollstigen stenges for vinteren (normalt i løpet av oktober) vil turen gå langs en alternativ løype lengre ned i Isterdalen.


Inkludert: 

  • Guide
  • hund
  • utstyr
  • drikke
  • kanelbolle fra Eggen restaurant


Oppmøtested

Parkeringsplass ved starten av Kløvstien, Isterdalen. Følg Fv 63 Trollstigvegen. Ca 1,3 km sør for Trollstigen Gjestegård er det skiltet startpunkt for Kløvstien. Parker på parkeringsplass ved nedkjøring til Bøsetra, merket med infoskilt for Kløvstien.


Varighet:  2-3 timer


Aldersgruppe: 

Aldersgrense 10 år. Barn må være i følge av en voksen. 


Vanskelighetsgrad: 

Middels/Krevende. Deltakerne bør være i god fysisk form og være vant til å gå i terrenget.


Anbefalt utstyr: 

Gode, stødige fjellsko med godt grep, bekledning etter været, solkrem, tynn regnjakke.


NB: Det er ikke mulig å ta med egen hund på turen.